הטכניון חנך שני מרכזי מחקר חדשים בפודטק ובחלבון בר קיימא
הקמתם של מרכז קרסו לחדשנות בטכנולוגיות מזון ומרכז הכט לחלבון בר-קיימא מהווה ציון דרך חשוב במאמץ של הטכניון לקדם קיימות עמוקה, מבוססת מדע ועתירת השפעה. אתגרי הביטחון התזונתי, שינויי האקלים ודלדול המשאבים מחייבים חשיבה מערכתית ושיתופי פעולה בין-תחומיים – בדיוק כפי שמשתקף בהקמת שני המרכזים החדשניים. אנו מאמינים כי שילוב הכוחות בין מצוינות אקדמית, יזמות תעשייתית וראייה סביבתית רחבה יוביל לפיתוח פתרונות מזון בני קיימא שייטיבו עם האנושות כולה.
לקריאת הכתבה המלאה לחצו כאן