האקתון פודטק בטכניון
בתום יומיים מרתקים ( 30-31.3.23) הסתיים לו המחזור הראשון של האקתון בנושא זרמי פחת, כחלק מתכנית ה FoodTech Nation להתמודדות עם אתגרים של זרמי פחת ומציאת פתרונות מקיימים.
תכנית הפודטק בטכניון הינה חלק מקהילת FoodTech Nation הפועלת במספר מוסדות אקדמיים בארץ במטרה: לחשוף ולחבר סטודנטים לתעשיית הפודטק ; ליצור שיתופי פעולה בין סטודנטים מפקולטות שונות; להבין את האתגרים המדעיים והשיווקיים וללמוד על ההשפעות הסביבתיות; ולהקנות כלים וחשיבה יזמית
את הפרויקט הובילו הסטודנטים: שחר הפנר, נטע סוטו, שי מוגליאנסקי, איתי ישראל וגבריאלה עמירם.
ועכשיו לזוכים:
במקום הראשון זכתה קבוצת FEATHEAL על הרעיון לשימוש בנוצות מתעשיית העופות לייצור תחבושות
במקום השני זכתה קבוצת EcoEgg Pots על הרעיון לייצור 'עציצים' מתכלים לשתילים מקליפות של ביצים
ברכות לזוכים על הרעיונות היצירתיים והעבודה המאומצת, תודה לכל מי שלקח חלק בהאקתון, לצוות השופטים ולנותני החסויות.