פרס העתיד של יורוטק 2023

EuroTech Future Award 2023

מחקר מצוין ראוי להכרה!

אנו גאים בהישגי החוקרים שלנו המסייעים לאירופה ולעולם להתקדם בדרכם לעתיד בר-קיימא יותר.

זו הסיבה שכיום, שש האוניברסיטאות החברות בפורום EuroTech, משיקות יוזמה משותפת לקבלת פרס העתיד של יורוטק
(האוניברסטאות החברות: Technical University of Denmark (DTU), École polytechnique fédérale de Lausanne (EPFL), École Polytechnique, Technion – Israel Institute of Technology, Eindhoven University of Technology (TU/e), and Technical University of Munich (TUM))

עם פרס זה, אנו חוגגים תרומה מדעית מצוינת ליעדי פיתוח בר קיימא של האו"ם על ידי חוקרי EuroTech הנמצאים בתחילת הקריירה שלהם.

הפרס מגיע עם התגמולים הכספיים הבאים:
מקום ראשון: €2,000
מקום שני: €1,000
מקום שלישי: €500
וכולל טקס הענקת פרסים בבריסל.

מי רשאי להגיש מועמדות?
חוקרים המועסקים על ידי אוניברסיטה החברה בפורום יורוטק, בתפקיד לא קבוע
מועמדים שקיבלו את תואר הדוקטור שלהם פחות מחמש שנים לפני מועד המועד האחרון להגשה (ניתן לעשות חריגים להפסקות קריירה מוכחות).

המועד האחרון להגשת מועמדות הוא יום ראשון, 9 באפריל 2023, בשעה 17:00 (שעון אירופה מרכזי).
טקס הענקת הפרס יתקיים ב-22 ביוני 2023 בבריסל.

למידע נוסף על הפרס וכיצד להגיש מועמדות, בקר בכתובת www.future-award.eu.

המידע מעניין? שתף עם חברים
שינוי גודל גופנים